Lyxig torskgratäng med räkor – recept från Victorias Provkök
www.sporthalsa.se
www.sporthalsa.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskfile
  • 13 dl grädde
  • 12 dl crème fraîche
  • 12 msk hackad dill
  • 11 st fiskbuljongtärning
  • 11 tsk dijonsenap
  • 1400 g räkor med skalSätt ugnen på 225°.
  • 1 Om stora torskfiléer – dela dem i portionsbitar eller rulla ihop dem.
  • 1 Lägg torskbitarna i en ugnssäker form. Salta och peppra.
  • 1 Blanda ihop vispgrädde, crème fraîche, dill och dijonsenap i en skål. Smula fiskbuljong över.
  • 1 Häll såsen över din torskgratäng och sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
  • 1 När gratängen är klar i ugnen, toppa med skalade räkor.
  • 1 Servera gärna tillsammans med kokt potatis.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.