Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen
Krydda med salt och peppar. av med salt. Garnera med dill och servera med färskpotatis/ris/klyftpotatis. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften
Varva i formen och krydda med salt och peppar. Blanda med löken, det smälta smöret och dillen. Lägg strömmingsfiléerna med skinnsidan nedåt på en skärbräda och bred en klick av fyllningen på varje
Krydda med citronpeppar och ½ tsk salt. Smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Servera gratängen med rivna morötter eller en grönsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.