400 g
spaghetti (av högre kvalitet) 2-3 msk smetana 100 g parmesanost, finriven (spara lite tiill topping) 0,5 citron, saft och citronzest svartpeppar ev flingsalt 0,5 knippe gräslök, finhackad 120-150 g Kalix löjrom
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge ochmed en vitsås som får extra piff och smak med både parmesanoch getost
Fördela löjrom, ost, krutonger och dill i fyra stora djupa tallrikar och ställ fram. Mixa slätt i mixer eller matberedare, smaka av med kycklingfond, salt, peppar och vinäger
Vrid ur saften av citronernaoch låt koka med. Servera direkt med nykokt pasta. Men det är en återkommande snabbrätt hos oss och så fräsch, lätt att variera och himla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.