Hacka räkor och kräftstjärtar, spara några hela till garnering. Bre ut fyllningen på bottnen. 0,5 dl flytande margarin. 1200 g kavring. 1Botten0,5 dl flytande margarin 200 g kavring. 1Fyllning300 g räkor, skalade (1 kg med skal) 2 dl kräftstjärtar 200 g färskost 11% 250 g naturell kvarg 1% 3 msk pepparrot, färskriven 0,5 knippe dill, hackad 0,5 dl gräslök, hackad 0,5 tsk salt 1 krm peppar. 1Dekoration50 g röd stenbitsrom dill rödlökBlanda margarin med smulad kavring till en deg
Använder du räkor i lag eller tinade frysta räkor så krama ur vattnet först. 12 msk finhackad rödlök. 180 gram, 1 burk röd rom eller caviar (valfritt)Tina och skala sedan räkorna. 2-3 stycken hela räkor till garnering
levainbröd eller formfranska. Vill du ha lite krisp på din bakelse – riv en skiva bröd i mindre bitar och stek i olja tills det fått färg – låt rinna av på ett hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.