ca 800 g frysta räkor, tinade (storlek 50/70) 4 ägg 4 skivor formfranska smör, att bre bröden med 4 salladsblad, isbergs- eller cosmopolitansallad 2 tomater
Egentligen vet jag inte vad jag ska kalla "röran" som jag hade på mina lyxiga räkmackor. Vi åt dem som en lyxig supé, så jag dammade på rejält med räkor
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Lyxig kladdkaka. //Malin Lyxig kladdkaka. Mm, kakan var precis så god som den ser ut på bilden. Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.