Forma löjromsäggmed hjälp av två skedar och lägg dem på cheesecaken. Ta upp gelantinbladen och smält dem över svag värme med några matskedar av färskostblandningen och bred ut massan över kavringsbotten
ca 400 g spaghetti (av högre kvalitet) 2-3 msk smetana 100 g parmesanost, finriven (spara lite tiill topping) 0,5 citron, saft och citronzest svartpeppar ev flingsalt 0,5 knippe gräslök, finhackad 120-150 g Kalix löjrom
Mixa slätt i mixer eller matberedare, smaka av med kycklingfond, salt, peppar och vinäger. Fördela löjrom, ost, krutonger och dill i fyra stora djupa tallrikar och ställ fram
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten. Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.