Dressingen och marinaden på apelsinsaft, mango chutney, sweet chili och honung satte mycket smak och att låta avokadon bli varm i stekpannan höjer den åtskilliga nivåer och det är ju inte dåligt med tanke på att den är supergod kall också
Denna matiga sallad är naturligt fri från gluten (när den görs med quinoa), soja, ägg och nötter. Det går utmärkt att byta ut quinoan mot pasta, hirs (också naturligt glutenfritt), bulgur eller cous cous beroende på vad man föredrar och tål
Jag har ätit många granolor i mina dar men ingen som har varit så delikat ochlyxig som denna. Samtidigt bidrar chokladen till en härlig, lyxig känsla som jag tycker det är alldeles för lite av i vardagen
Jag har kommit underfund med att smoothie är det bästa frukostalternativet. Man blir mätt, får i sig en massa nyttigheter och det går att variera oändlighet
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten. Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.