De blir väldigt saftigaoch smakar så gott med den smälta osten inuti. Färs lämpar sig inte bara till vardagsmatens köttbullar, köttfärslimpa och -sås utan är alldeles förträffligt att lyxa till och göra t
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Tag fram smörgåstårtanoch ta bort plastfolien. Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Därefter breder du gräddblandningen som är kvar runt om smörgåstårtan
Ta upp den och stek lök och baconet. Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.