Vispaihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihoptill en slät massa, siktai vetemjölet
Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem tillfikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Riv mandelmassan fint ner i en skål. Rör i äggen ett i taget och rör i socker och vaniljsocker. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med smält smör och mjölk
Blanda mjölk, kakao och socker i en kastrull och koka upp. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten växelvis med chokladsmeten
God fortsättning på påsken. Vi vaknar upp till ett just nu soligt Umeå. Jag fick ett spännande recept av min kollega Lotta Johansson, nämligen dessa fantastiskt goda After Eightcookiesarna
Minlille grabb hade kals nu i mars och bjöd över hela klassen + några till. Tyvärr så råkade kalaset komma ivägen för influensan och flera av barnen hade blivitdåliga och kunde inte komma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.