Jullunchen uppdukad julafton 2013. Så var det dags att planera för julmaten och det märks på era sökningar, kära bloggläsare, att ni söker julmatsinspiration
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Lyxig kladdkaka. //Malin Lyxig kladdkaka. Mm, kakan var precis så god som den ser ut på bilden. Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.