Börja med ett lager köttfärssås, sedan ett lager medlasagneplattor, följt av ett lager av ostsås. Slå tillbaka färsen i pannan med krossade tomater, tomatpuré, rödvin och oregano
Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld med sparris, aubergine, soltorkade tomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Smula med en trägaffel så att färsen finfördelas. Själva lasagnen. Smaka av med salt och peppar. Varva vit sås, lasagneplattor, köttfärssås, mozzarellabitar och det mesta av parmesanosten
Det är snabblagat och sommarlyxigt och passar bra när man kanske inte vill ha någon tung middag. Tänk på att man behöver vara snabb när lasagneplattorna ska rinna av, så att de inte klibbar ihop innan de varvas med sparris och sås
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagnemed en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Vi åt dem som en lyxig supé, så jag dammade på rejält med räkor. Egentligen vet jag inte vad jag ska kalla "röran" som jag hade på mina lyxiga räkmackor
Ta en knippe grön sparris, bryt av den grova delen på stammen och skala resten av sparrisstjälken. De flesta har nog gjort lasagne i ugn men här kommer en variant där man kokar lasagneplattorna och sedan bygger ihop dem med övriga ingredienser lagar på lager
Tärna kallt smör och blanda den med mjöl och vatten. Smula fetaosten och riv de andra ostarna grovt. Nagga med en gaffel och förgrädda skalet tills den fått en ljusbrun färg, ca
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.