Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Timjan. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Timjan. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås medkyckling, citron och sparris och efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
Skiva svampen, finhacka löken och vitlök, fräs det tillsammans medkycklingen i smör/kokosfett. Vincent har äntligen fått upp ögonen för något annat än lax, ny favorit är kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.