Hetta upp en stekpanna och lägg i kantarellerna. Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag bestämde mig i stället för att använda varsin fin bit oxfilé att lägga på plankan med kantarellsås och västerbottenost ovanpå tillsammans med det klassiska spritsade moset
Stek bort allt vatten från kantarellerna. Jag serverade med potatisgratäng och sallad. Under tiden så öste jag med smör på den så att den inte blev torr
Stek bort allt vatten från kantarellerna. Jag serverade med potatisgratäng och sallad. Under tiden så öste jag med smör på den så att den inte blev torr
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur och kyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Langos, ca 15 st1-2 potatisar mjöliga, med skal [1 stor eller 2 mindre] 1,5 dl standardmjölk 20 g jäst 1 tsk florsocker 2,5-3 dl vetemjöl + 0,5 dl till knådning 1,5 tsk salt 0,5 l olja. Kantareller350-400 g kantareller 3 msk smör 0,5 dl gräslök, fint skuren salt svartpeppar
fräs kantarellerna i en stekpanna med smör, på med grädden och låt det puttra ner sakta. skär ur ytterfilerna från sadeln, krydda dom med timjan och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.