Jag hoppas allt är väl med er. Det senaste dygnet har jag suttit i en löpande och ganska intensiv Facebookdiskussion med en massa olika människor rörande det senaste inlägget jag skrev om att jag tycker att bönder och veganer borde göra mer gemensam sak för att få till en bättre livsmedelsproduktion i Sverige
Hoppas allt är fint med er. I bostadsområdet här där vi bor, Silverlake, så är vart och vartannat hus utspökat med skelett, fejkspindelnät och pumpor och vart man än går så stöter man på ett sällskap med minst lika utspökade hipsters
En liten lyxig förrätt för att vi ska hitta ljuset igen. Efter den sega förkylningen jag och maken släpat med så bestämde jag mig för att göra ett avstamp och bestämma att nu har vi segat länge nog
Jag kommer sannolikt aldrig att bli vegetarian och absolut inte vegan, men jag tycker ända att det är någonting väldigt sympatiskt med helt vegansk mat som dessutom är lyxig och som man verkligen lagt ner tid och omsorg på
En lyxig förrätt som passar så här nu i sommartiderna, perfekt att göra nu när det stundar midsommar nästa fredag gör den och ha den som en förrätt eller på midsommarbuffen som jag kommer att ha
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.