Rör ockå i kokosflingorna samt rårismjölet blandat med bakpulver och husk. Vi skulle åka bort några dagar, och jag insåg att frukten i fruktskålen inte skulle hålla sig så länge
Dela passionsfrukten i halvor, gröp ur kött och kärnor och blanda det med mango och jordgubbar. Till fyllningen, häll yoghurt och mascarponeost i en skål och söta eventuellt med florsocker
Toppa med färsk skuren fruktoch servera med vaniljyoghurt eller fruktsoppa. Smaksätt risgrynsgröt, kall eller ljummen, hemkokt eller färdigköpt, med lite vanilj och socker om det behövs
Halvera och gröp ur passionsfrukterna. Vispa ägg, äggulor och socker. Servera direkt medfruktsalladen. Smält den försiktigt med smöret på svag värme under omrörning
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.