Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Det var länge sen jag gjorde äggröraoch har tydligen glömt bort hur fort det går
140 g bacon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 140 g bacon 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 tsk curry 6 ägg 1 dl Kelda® mellangrädde ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 4 skivor rostat bröd 80 g babyspenat
Fördela äggröran, baconskivorna, korvarna, tomaterna och champinjonerna fyra varma tallrikar. Häll i äggen och stek under ständig omrörning till en krämig äggröra
Ta från värmen och rör ner resten av smöret, så blir äggröran extra krämig och god. På bilden är det Ramselebacon tillsammans med en äggröra med lite mer sting än vanligt
are är såklart paradrätten äggröra med bacon, men för den som föredrar en portion havregrynsgröt med lingon och mjölk till frukost går det nu att beställa en McGröt
Har just satt i mej den godaste maten jag ätit sen jag gick med i den här ”sekten” för en vecka sen, egenkomponerat… Hoppas det var ett bra beslut och ett ”bra” recept
Smöra en brödskiva, lägg på äggröraoch knaperstekt bacon. Smält smör i en stekpanna och grädda på medelhög värme under försiktig omrörning tills äggröran stelnat
Jag håller på med en liten rensning här hemma innan det är dags att fylla på kyl och frys igen så dagens frukost betår av en klassisk äggröra med bacon med även några bitar broccoli och en bit fröknäcke med lite krämig brieost på
Skär kycklingfilén i strimlor ochbaconen i bitar. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
I det här fallet blev det fräst broccoli och knaperstekt bacon. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Lägg bacontärningarna i en torr och kall stekpanna. Koka upp mjölk, smör och salt på medelstark värme. Rör ner det i den färdigkokta makaronkastrullen ihop med baconoch stekflottet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.