När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Inga konstiga ingredienser, ingen krånglig tillagning och ändå ger det perfekta frasvåfflor, varje gång
Koll på konserveringsmedel Om du inte fryser in din sylt och saft så kan du tillföra konserveringsmedel, det vill säga kemiska ämnen som bromsar utvecklingen av jäst- och mögelsvampar
Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Att koka ägg kan man faktiskt göra i ugnen, med hjälp av ånga. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till härlig krämighet och perfekta ägg
Chiapudding är något vi äter flera gånger varje vecka här hemma hos oss. Därför tänkte jag ägna dagens inlägg åt att dela alla mina tips och råd så att du kan lyckasmed den perfekta chiapuddingen
Att laga mat tar tid och för varje maträtt du gör lägger du ner tid och energi. Oftast passar det alla att ta med en matlåda till jobbet eller som mellanmål
Just nu styrs humöret beroende på hur det ligger till med hantverkare och leveranstider. Chokladfondant är så enkelt och jag tycker verkligen inte att man behöver tillsätta mer sötning än det som redan finns i chokladen
Mosa hallonen med en visp. Garnera med florsocker och röda bär. Droppa ut en hallonsås lite snyggt och servera genast, eventuellt med lättvispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.