Hur mycket mat som slängs vill jag inte riktigt tänka på. Vad gör jag med detta då. Det är för övrigt alltid bra med en välfylld kyl det liksom gynnar kreativiteten en aning
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Nu verkar det som om min envishet äntligen har gett resultat, för denna gång lyckades jag få till ett surdegsbröd som inte bara gick att äta, utan som dessutom smakade riktigtbra
Låt spenaten tina i ett durkslag. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt. Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig
Ettbra bröd enligt mig är bakat på surdeg med enbart äkta råvaror och en gnutta hantverkskärlek. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.