Lutfisk med skånsk senapssås
Lindas Goda
Lindas Goda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg lutfisk
  • salt
  • peppar
  • 200 grader i ca
  • 40-50 minuter beroende på fiskens tjocklek
  •  
  • Senapsås
  •  
  • Ingredienser
  •  
  • Räcker till 4 personer
  • ½ påse bruna senapsfrö (ca 13 g) som spädes med lite vatten. Blir ca 3 msk senap.
  • 4 dl mjölk
  • 4 dl vispgrädde
  • 50 g smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 tsk socker
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk aromat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.