Det bästa med februari är helt klart att semlorna står i fokus. Jag kan inte komma på något annat bra med februari än att vi faktiskt låter oss mumsa i oss semlor
God kväll vänner. Jag har så mycket att göra med rättningar nu inför terminens slut, så jag hinner inte riktigt skriva ett långt inlägg så därför bjuder jag er på en favorit från förra året (tror inte att ni är så ledsna för det, för dessa är verkligen helt UNDERBARA)
Så då kommer det efterlängtade receptet på saffransbrownien jag gjorde till helgens pysselkväll. Det måste vara en av mina populäraste bakverk och tjejerna som va här kunde inte hejda sig utan åt upp allt
Den absolut bästa bakverkshögtiden måste vara Fettisdagen. I år infaller den inte förrän tisdagen den 4 mars men det finns ingen som helst anledning att inte börja redan nu
Igår bakade Joline och jag något himla roligt och vansinnigt gott. Lusserullar. Hon och pojkvännen Gustav hade tidigare på dan köpt dessa på Pressbyrån i Kalmar och dom var omåttligt populära bland allt folk så vi gav oss på att göra likadana
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.