Gjorde både utanoch några med mandelmassa (snurrarna har), gjorde även det själv. I receptet använde jag mig av rårörsockret nedanför som man måttar exakt som vanligt vitt socker, men har ni annat kan ni behöva anpassa mängden lite
Häll sedan ner äggen ochjornötssmöretoch låt matberedaren jobba ihop till en jämn deg. Jordnöts- och havrekakorHanden på hjärtat - jag är ingen konditor
Det här är en fantastiskt god muffins som bakas helt utan vetemjöl eller socker. Hur som helst är det här ett bra alternativ för dig som vill äta bra mat som smakar gott - utan en massa krångel och onödiga tillsatser
Det här är en fantastiskt god muffins som bakas helt utan vetemjöl eller socker. Hur som helst är det här ett bra alternativ för dig som vill äta bra mat som smakar gott - utan en massa krångel och onödiga tillsatser
Generöst fylld med smör, kanel, sockeroch kanske gärna lite mandelmassa. Ägg ochpärlsocker. Jag toppar gärna mina bullar med pärlsocker men nötter, florosockerglasyr eller toscasmet är också toppengott
Kokosbollar med smak av kaffe och carob. Här har grundreceptet på våra HÄLSOSMARTA bollar smaksatts med två av mina smakfavoriter för tillfället - kaffe och carob
Att baka dessa godingar är inget svårt alls bara ett litet litet uns tålamod och framförhållning. Enklast och snabbast gör du det med fingrarna, skippa kniven
Vispa ner smöret, ägg, äggulor ochkokossocker tills det blir en jämn smet. Dela degen i två, forma degen till två avlånga platta rullar på plåten som är rikligt insmord med smör, eller lägg på smörpapper
Smörj en pajform och häll i smeten. kokosolja till att smörja formen. Häll ner mandelmjöl, kokossockeroch vaniljpulver och rör om tills allt är väl blandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.