Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri
Salladen mår bra av att stå och ”mogna” ett par timmarinnanserveringen. Den här härligtmatigasalladenfinns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord"
Flertalet av julens kryddor lyfter den här linssalladentill oanade höjder. Passar perfekt till resterna från julens kalkon tillsammans med en kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs ochenlitenklickdijonsenap
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri
Grön jul syftar så klart på envegetarisk jul menäven på färre julklappar, försvarbar konsumtionochåteranvändning av julpynt istället för att hela tiden köpa nytt och konsumera utan eftertanke
Man kan nästan ha ivilka grönsaker som helst men jag kände för att göra salladen extra grön ochnyttig så jag har haft i sockerbönor, ruccola, bladspenatoch ärtskott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.