Det här var verkligen inte den tårtan jag först hade tänkt göra till midsommar. Men när jag skulle börja sammanställa tårtan funkade det inte alls och jag gjorde en nödlösning och den blev inte som jag hade tänkt mig men den blev extremt god och det fanns inte kvar något efter ett dygn
Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept. Dessa bullar blev EXTREMT luftiga, dom jäser jättemycket så nästa gång ska jag göra dom mycket mindre
De blev faktiskt precis så luftiga som jag hoppades på. Jag skulle baka frukostbullar men kom på att det var roligare att baka semlor med tanke på fettisdagen imorgon… Nu har vi i alla fall vetebullar hemma =) Det blev mycket goda semlor av dem
Det bästa är att det smakar riktigt gott, är både luftigt och lite saftigt. Vem kommer inte ihåg de där goda, luftiga tekakorna man så gärna tryckte i sig 4-5 stycken av på raken när man var liten
Jag lovade ju er detta underbara recept på luftiga morotsfrallor. Jag tänkte att ni kanske ville bakade dessa till söndagsfrukosten så här kommer receptet
Jag har alltid gått på ett annat recept när jag bakat chokladbotten till tårtor förut. Men jag kan säga såhär, att efter att jag testat denna så kommer jag aldrig någonsin göra en annan botten igen
Allas vår älskade Roy Fares - ännu ett mästerligt recept. Det där med fördeg, det är en bra grej. Receptet finns på en mängd sidor, jag hämtade mitt från hans hemsida royfares
Någon mer är jag som fryser. Jag är inget "big fan" av kyla, föredrar sol och värme. Men jag tycker ändå det är positivt för då ligger snön kvar, sedan får man ju lov att klä sig efter väder
Här kommer receptet på den fantastiska chokladkaka som jag använde som tårtbotten i dagens tårta. Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.