Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg. Täck pajen med aluminiumfolie om den får för mycket färg
Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg. Täck pajen med aluminiumfolie om den får för mycket färg
Blanda färs med salt och peppar. Var noga med att försluta skarvarna så att osten inte sipprar ut. Rör ner ägg, rosmarin, citron, vitlök och havreblandningen
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Förra året hade jag inte en burk med vetesur i kylen och fick därför baka de lussebullarna på jäst. Det känns som ett vinnande koncept även om det var lite pyssel med att göra det i tre steg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.