Så ni har massa skumtomtefluff kvar säger ni. 5 dl mjölk. Sätt först ugnen på 250°C så att ugnen hinner bli varm tills du vispat ihop smeten. Grädda mitt i ugnen i 250°C i 5 minuter. 5 dl mjölk
Den blir lite lös på grund av passionens syra och den vita chokladen, men håll den kall till servering och ge gästerna en liten assiett och fin dessertsked (gärna i silver som du putsat enligt mitt recept helt utan kemikalier) till
Placera hälften av smeten i formen och strö på först hackad choklad och sedan hackade skumtomtar. 1,5 dl socker. ca 1 påse juleskum (eller 2 dl marshmallowcreme som det är i originalet). Värm ugnen till 175° C. Grädda i 25-30 minuter eller tills smeten blivit lätt brun. ballerina, choklad, juleskum, oreo, skumtomtar 120 g smör, rumstemperatur. 1,5 dl socker. ca 1 påse juleskum (eller 2 dl marshmallowcreme som det är i originalet)
–. Halstrad torsk med vit sparris som primör och skumPå sparrisskalet kokar du snabbt en enkel sås under tiden som du tillagar grönsakerna i ugnen och halstrar torsken
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Här har ni en gudomligt god vit chokladcheesecake. Vit choklad och hallon gifter sig så bra. Den vita chokladen som är rätt så söt och sen syrligheten hos hallon
Vit choklad och hallonmoussetårta, 12 bitarBotten. 175 g smör75 g pecannötter, hackade3 dl vetemjöl1 msk florsockerFyllning. 300 g vit choklad200 g Philadelphiaost25 g socker5 dl vispgrädde3 tråg med färska hallon à ca 250 gSätt ugnen på 175°. Grädda i ca 25 minuter tills den är ljust gyllenbrun. 175 g smör. 75 g pecannötter. 300 g vit choklad. 25 g socker. 5 dl vispgrädde. ca 250 g
Då är den här vita sangrian perfekt. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Påminner inte den helvita tårtan nästan om en bröllopstårta. 200 g Vit Choklad. 5 dl Vetemjöl. 300 g Vit Choklad. Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min allt beroende på hur kladdiga du vill att de ska vara (har man bara en form går det bra att göra dem direkt efter varandra). 200 g Vit Choklad. 4 Ägg 5 dl Vetemjöl. 300 g Vit Choklad
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Underbart skön sommarkväll i går och vi festade till det med lite vit sangria. Jag är inte glad för röd söt sangria utan beställer alltid cava sangria eller vanlig vit men den är ju oftast också liiiiiite för söt
100 g vit choklad. 150 g mjukt smör. 150 g philadelphiaost. 250 g florsocker. 100 g vit choklad. 150 g mjukt smör. 150 g philadelphiaost. 250 g florsocker
12,5 dl mjölk. 12,5 dl vispgrädde. 10,75 dl strösocker. 10,75 dl vetemjöl. 175 g smör. 1100 g vit choklad. 1Kräm2,5 dl mjölk 2,5 dl vispgrädde 0,75 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 0,75 dl vetemjöl 75 g smör 100 g vit choklad. 1Garnering färska bär ev myntablad, eller citronmelissSätt ugnen på 175 grader. Grädda i mitten av ugnen för ca 8–10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.