Halloj. Jag vet att jag har en del recept att ta tag i sedan förra veckan, det kommer snarast möjligt. Ikväll blev det indisk afton här hemma, och OJ vilken god gryta jag fick till
Fick tips av Anneth (som i sin tur hade hittat receptet här). Jag har ju letat mig galen efter substitut för pasta men inte hittat något bra, men igår satt jag och läste bloggar och fick tipset på pasta som ser ut och har ungefär samma konsistens som vanlig pasta
Korv med bröd. Fredag igen, tiden bara rusar fram och det känns som att det bara är måndagar och fredagar, eller som jag hörde någon säga att det är bara jul och midsommar nuförtiden
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den i kallt vatten. Tillsätt olja, socker och salt. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner lite i taget i degvätskan
VÄRLDSBRA LOW CARB, LOW CALORIE & GLUTEN FREE PIZZA, med recept från grymma Linn (Goforfit). Så här gjorde jag min variant och fick ut 6 stycken stora härliga pizzabitar
Att göra egna korvbröd är väldigt enkelt och de smakar mycket bättre än de som säljs i butik. I det här receptet används dinkelmjöl, men det går lika bra att använda vanligt vetemjöl
En kväll när jag och Amanda skulle ha "tjejfest" fick hon bestämma maten. Hon valde korv med bröd. Då vi inte hade något korvbröd hemma bestämde jag mig för att baka eget och det visade sig gå alldeles utmärkt
Lagom till grillsäsongen sätter igår kommer här ett recept på korvbröd. Ursprungsreceptet är ifrån Marianns brödbok men jag har ändrat det lite så det passar min smak bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.