200 g zucchini. Sätt ugnen på 250° – Skär zucchinin i små bitar och mixa dem sedan till en slät massa – Mixa ner äggvitan – Rör ner pofiber, fiberhusk och smaksättning – Smaka av – Kleta ut kakor på en papprad plåt – Grädda i ca. ) – Klart 200 g zucchini
Sätt ugnen på 225° – Vispa ägget fluffigt – Tillsätt pofiber, fiberhusk, bakpulver och salt – Låt svälla i 5 min – Klicka ut 8-10 brödkakor på en papprad plåt – Grädda i 10 minuter – Klart Kcal bröd. Sätt ugnen på 225° – Vispa ägget fluffigt – Tillsätt pofiber, fiberhusk, bakpulver och salt – Låt svälla i 5 min – Klicka ut 8-10 brödkakor på en papprad plåt – Grädda i 10 minuter – Klart
Idag har jag bakat ett bröd som som alltid när jag bakar bröd var både LowKcal och LowCarb haha Jag gjorde det utifrån tanken på blomkålswrap-recept och det blev faktiskt ganska bra
2 ägg. 2 dl riven ost (gärna lite starkare sådan). Grädda 10 min i 225 grader. 2 ägg. 2 dl riven ost. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Täck bunken och låt den stå i rumstemperatur i 2 timmar. Värm ugnen till 275 C och sätt in 1 tom plåt när det återstår ca 30 minuter av jästiden. Lägg dem på bakplåtspapper (det får plats 2 stycken på ett normalstort bakplåtspapper). Använd den heta plåten till att grädda de resterande 2 bröden på
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. 2 msk olja, tex rapsolja eller smält kokosolja. 25 g jäst. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. 2. Grädda i mitten av ugnen i 225°C i 25 minuter. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. 2 msk olja, tex rapsolja eller smält kokosolja. 25 g jäst. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
200 g Philadelphiaost naturell. 2 dl mandelmjöl. 2 msk kokosnötsmjöl. 2 tsk bakpulver. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ihop allting, låt svälla i ca 10 min, bred ut i en smord form som ska vara ca 20x30 cm. 4 ägg 200 g Philadelphiaost naturell. 2 dl mandelmjöl. 2 msk kokosnötsmjöl. 2 tsk bakpulver
10 Maj 2016. 250 gr kesella eller creme fraiche. 2 msk husk. 2 tsk bakpulver. 2 msk väska i form av vatten, Rom eller Whisky. 2 msk pumpafrö. 250 gr kesella eller creme fraiche. 2 msk husk. 2 tsk bakpulver. 2 msk v. 2 msk pumpafrö
2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet. )/Åsa 2 dl majsmjöl. 2,5 dl kokande vatten
Du kan antingen göra 2 limpor eller en stor långpanna av degen. 2 limpor eller 1 långpanna. 2 dl grovt rågmjöl. 2 dl solrosfrön. 30 g färsk jäst eller 2,5 tsk torrjäst. 2 dl ljumet vatten. Häll sedan ut degen på ett ordentligt mjölat bakbord och dela den i 2 delar om du vill göra limpor. Forma degen till 2 limpor- lägg dem i en brödform eller på en plåt med bakplåtspapper. Värm ugnen till 225°. Baka mitt i ugnen i ca 15 min på 225°, sänk sedan värmen till 175° och låt dem bakas i ytterligare 25-30 min, brödet i långpannan kan behöva lite kortare tillagningstid än limporna. 2 limpor eller 1 långpanna. 2 dl grovt rågmjöl. 2 dl solrosfrön. 30 g färsk jäst eller 2,5 tsk torrjäst. 2 dl ljumet vatten
25 g färsk jäst. 2 msk olja (gärna raps- eller olivolja). 1 1/2 tsk salt. Strö lite mjöl över, täck med lock eller plastfolie och ställ i kylen över natten eller ca 12 timmar. Ställ en oöm långpanna i ugnen och värm sedan ugnen till 275°. Grädda mitt i ugnen 20 min eller tills frallorna har fin färg. Ställ in gjutjärnsgrytan i nedre delen av ugnen och värm sedan ugnen till 250°. Ta av locket och grädda i ytterligare 20 min tills brödet har fin färg. 25 g färsk jäst. 2 msk olja (gärna raps- eller olivolja). 1 1/2 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.