När pizzan svalnat lite strö över rostade pinjenötteroch ruccola. ) pizzabotten- och sås receptet är från någon rawfood bok jag inte kommer ihåg namnet på men jag har gjort om de lite
Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
Dra några varv med pepparkvarnen över pizzan strax innan servering. fördela löken över de båda pizzabottnarna, lägg sedan ut rödbetsskivorna följt av chèvreoch solrosfrön
Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizzaoch sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
Idag gjorde jag en blomkålsgratäng medchèvre till lammytterfilén, riktigt smaskens. Mixa crème fraîche, chèvre, lite salt och svartpeppar, till en slät crème
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.