Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad till en smulig massa. Tillsätt ost, crème fraiche, majsstärkelse, socker, citronskal och vaniljsocker
Servera medblåbäroch glass. Blanda i socker, vaniljsocker och äggen ett i taget. vit choklad. SE ÄVEN Mjuk och saftig citronkaka Godaste bärkakan vi smakat Chokladfondant med nutella smör
Sjud bären med lite vatten och (eventuellt lite socker) ett par minuter – tar bort från spisen och mixa med en stavmixer – sila bort skal och frön till en havtornssås,
Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad till en smulig massa. Tillsätt ost, crème fraiche, majsstärkelse, socker, citronskal och vaniljsocker
Riv med fördel lite extra vit choklad eller mörk choklad. Koka upp grädde, mjölk, socker samt den malda kardemumman, ta av från värmen och tillsätt gelatinbladet
Tanken med dessa var bra och de blev goda men smakade inte värst mycket blåbär så ni vet om ni vill testa dessa men små grabbarna här tyckte de var toppen i vilket fall som helst
Strö över hallonen ochblåbären på kakan och till sist den rivna vita chokladen. Jag gjorde dock om det lite och tog i hallon för att få en ännu friskare smak och en mer sommar känsla på kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.