Bland annat har jag tagit intryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
"Limma" plattorna med smält choklad och låt de stå kallt tills de torkat ihop ordentligt. 16 After eight plattorValfri mousse. ca 2 portioner (tänk på att det ska passa med mint)Lite smält mörk choklad (att limma plattorna med och göra hjärtan, några rutor är tillräckligt)Lite vispgrädde att garnera med
Sockermängden är generellt inte mer i en drink på smaksatt bacardi än i ett glas torrt vin (om man blandar med sockerfria ingredienserr) Svarta och bruna romsorter kan ha tillsats av karamellisserat socker eller sockerkulör vilket kan påverka sockermängden mer
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Blanda ihop vegfärs med dina bästa kryddor (vi tog svartpeppar, salt, chilipulver, vitlök)2
Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering. You can also throw everything in the crockpot and set it on low or high with the top off
Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg
) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Separera äggulorna från äggvitorna. På nyår gjorde vår vän Ullis denna grymma efterrätt. Jag gjorde en variant idag med en fin belgisk mjölkchoklad som bas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.