Louise lax med blomkålscouscous och basilikakräm
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Laxfilé Färsk
  • 2 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Blomkål Färsk
  • 2 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 0.5 st Citron
  • 100 g Riven Parmesanost
  • 70 g Salladsmix
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st krukor Basilika - färsk
  • 1 st Ägg
  • 1 msk Senap Dijon
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 tsk Vitvinsvinäger
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 dl Rapsolja
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.