Poppatris. 5 dl jasminris. 1500 g fläskfärs. 12 msk okokt jasminris. 5 dl finhackade jordnötter1 Koka riset enligt anvisning på förpackningen. 1 Hetta upp olja i en stekpanna och stek riskornen under omrörning till fin färg. 2 Servera grytan medris och toppa med det krispiga poppade riset, strimlade sugarsnaps och eventuellt finhackade jordnötter
Tillsätt bönor, majs med spad, vatten och grönsaksbuljongtärningar. Mixa soppan slät med stavmixer. Lägg ut paprikan på ena halvan av tortillan, täck med hyvlad ost och vik ihop till en halvmåne
Koka upp en kastrull med vatten, hönsbuljong, fisksås, socker, chiliflakes och lime. Klipp sönder nudlarna ett par gånger med en sax i kastrullen och rör ner kycklingen
Smält smöret en kastrull på medelvärme och vispa ner mjölet. Lyft upp fisken med en hålslev. Servera sufflén med smöret, pressad potatis och finriven pepparrot
Tillsätt bönor, majs med spad, vatten och grönsaksbuljongtärningar. Mixa soppan slät med stavmixer. Lägg ut paprikan på ena halvan av tortillan, täck med hyvlad ost och vik ihop till en halvmåne
Koka upp en kastrull med vatten, hönsbuljong, fisksås, socker, chiliflakes och lime. Klipp sönder nudlarna ett par gånger med en sax i kastrullen och rör ner kycklingen
Koka upp en kastrull med vatten, hönsbuljong, fisksås, socker, chiliflakes och lime. Klipp sönder nudlarna ett par gånger med en sax i kastrullen och rör ner kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.