Sushipå quinoa. Och denna gången fick den bli bas i min sushi, istället för sushiris. Jag blandade quinoan med tahini för att göra det lite klibbigare, så att det fastnar på noribladet
Ta upp degen på mjölat bakbord, och dela den i fyra delar. I slutet av gräddningstiden blir bröden snabbt brända om man inte är vaksam - så håll ett extra öga på brödet de sista minutrarna om du inte vill ha svart knäckebröd
Nu är vi i Stockholm igen, barnen har passat på att leka med sina kompisar idag och jag och Jocke har förberett för den kommande veckan som är hektisk men rolig
Ljuvlig sommarmiddag. kyckling med sötpotatismos och het salsa på avocado och mango. Nåja, det blev i alla fall en fantastisk sommarkväll som bjöd på solsken, värme och god mat
Sushi har varit ett av mina "omöjliga uppdrag". Lägg på en tunn remsa wasabi ungefär på mitten av arket och sedan den fyllning du vill ha (det jag använde ser du ovan)
Tänk vilka ljuvliga frukostar man kan få med sådana här godsaker, eller tänk vad trevligt att bjuda hem nära och kära på lite Afternoon tea hemma i trädgården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.