Tänk vilka ljuvliga frukostar man kan få med sådana här godsaker, eller tänk vad trevligt att bjuda hem nära och kära på lite Afternoontea hemma i trädgården
Däremot blev det afternoontea för min del på långfredagen. Jag blev kvar i London över påsken eftersom jag har möte med min handledare om min masteruppsats nu i veckan, ingen mening att åka till Sverige över helgen bara
Jag gjorde några med smak av amaretto, och jag kunde inte låta bli att göra några extra med hallon också… Extra fina blir dom eftersom man spritsar fram kakorna på plåten
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Rulla delarna och lägg dem på plåt med. Sätt ugnen på 175 grader. Ta upp degen på mjölat bord och dela den i 3. Ta upp degen på mjölat bord och dela den i 3
i matmagasin, veckotidningar, på nätet och självklart även i bokform. Av den anledningen känns det helt rätt att jag valde att lägga in en Afternoontea-kurs just i vår
Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp degen på ett mjölat bakbord och platta ut den, ca 2 cm tjock. Ta ut rundlar med ett mått på 5–6 cm, eller använd en annan form med ungefär samma mått. Lägg rundlarna på en bakplåtspappersklädd plåt och låt dem vila i ca 10 min
Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp degen på ett mjölat bakbord och platta ut den, ca 2 cm tjock. Ta ut rundlar med ett mått på 5–6 cm, eller använd en annan form med ungefär samma mått. Lägg rundlarna på en bakplåtspappersklädd plåt och låt dem vila i ca 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.