Detta är en riktig latmanskaka, lätt att röra ihop när man vill ha något gott till kaffet. Det går utmärkt att använda frysta vinbär, hallon, björnbär och blåbär
Ett härligt tunnbröd som vi bakar till varje jul eller annan högtid i vår familj. Vi brukar göra hål i varje kaka innan den gräddas, så man hänga upp dem i taket
Bacon och svamp passar väldigt bra ihop. Så en paj med kantareller och bacon blir jättegod. Kantareller har vi mycket av i frysen, men man kan även använda karljohansvamp eller champinjoner
Jag har börjat använda syrad grädde och tycker att den tillför både djup och syra i rätten. Här använder jag den till en ugnsstekt lax med mycket grönsaker
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.