Lomein är en Kantonesisk maträtt med äggnudlar där ingredienserna varierar, den kan göras med kyckling, kött eller helt vegetarisk, det enda som är gemensamt i alla recept är just äggnudlarna
Strimla kycklingen i tunna strimlor. 5 dl kycklingbuljong. 500 g kycklingfilé. Tillsätt kycklingen och låt steka med i 4-5 minuter. 5 dl kycklingbuljong. 500 g kycklingfilé
LoMein. Add the mirin to loosen the browned bits up off the bottom of the pan. Add more sauce if needed (I usually gauge the amount of sauce I want by the color of the noodles - you want a medium brown color, not too light, not too dark)
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Linda bacon runt kycklingfiléerna. Gratinera tills kycklingen är helt genomstekt ca 30 min. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.