Mjölet ska siktas ner i smeten och nu vet jag att det troligen innebär att man inte ska sikta ner ALLT på en gång utan ta lite i taget och röra om vartefter så att smeten håller sig slät
Grovhacka chokladen och rör ner i mjölken. 100 g vit choklad. Dela och skrapa ur vaniljstången. Blanda mjölk, vaniljstång, vaniljfrön, stjärnanis, kanel och kardemumma i en kastrull och koka upp
Ljuvligt gott. Gratinera i mitten av ugnen utan undervärme [ev med luckan öppen så inte frukten kokar, sätt en träslev mellan så behöver den inte vara fullt öppen] till en gyllene färg
Grovhacka chokladen och rör ner i mjölken. Dela och skrapa ur vaniljstången. Blanda mjölk, vaniljstång, vaniljfrön, stjärnanis, kanel och kardemumma i en kastrull och koka upp
Kokossmeten som chokladgodisarna är fylld med är gjord på kokosflingor, kokosmjölk och kokosolja. Nu sedan jag har vant mig av med vittsocker tycker jag detta recept är mycket godare än orginalet till och med
Den här desserten är enkel och snabb att svänga ihop med banan eller annan frukt i bitar, hackad mandel och nötter och ringlad med den goda chokladsåsen (vegan, utanvittsocker) som jag lade upp recept på tidigare i veckan
Ikväll har vi ätit den här goda fruktsalladen. Det var även omtyckt av vår lilla 6-månaders som satt brevid och drog i tallriken för att få mer Går jättebra att variera med de frukter och nötter som man tycker om eller har hemma
Pressa dem genom en sil ner i en kastrull och tillsätt citronsaft och florsocker. Lägg den vita chokladen i en värmetålig skål tillsammans med vispgrädden och mjölken och hetta sedan upp blandningen över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen är helt smält
Ljuvligt god och krämig varmchoklad. Lägg kakao, salt, vaniljsocker och socker i en kastrull. Jag har lite majsstärkelse i min varmachoklad för att göra den lite krämigare i konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.