Ljust surdegsbröd på två sätt
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tsk salt
  • 1 ½ dl rismjöl
  • 2 ½ dl bovetemjöl
  • 1 dl majsmjöl
  • ½ dl majsstärkelse
  • 1 msk psylliumfrömjöl (fiberhusk eller psyllium)
  • 150 g ljus surdeg, se nedan
  • 15 g jäst
  • 4 ½ dl vatten, ljummet
  • 1 dl vatten, ljummet 1 tsk honung
  • 1 msk yoghurt
  • 35 g majsmjöl
  • 35 g rismjöl
  • 25 g rismjöl (½ dl)
  • ½ dl vatten, ljummet
  • 1 dl vatten, ljummet
  • 1 tsk ljus sirap
  • ½ msk fiberhusk
  • 25 g majsmjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.