Förra helgen testade jag att göra ett ljustformbröd och det blev väldigt lyckat. Jag tror att mitt mandel- och valnötsbröd och det här formbrödet står på första plats när det gäller bröd hos mig just nu
Dags för brödbak igen och denna gången ville jag försöka få till ett ljust och saftigt formbröd. Hittade ett recept i Riddarbageriets bröd som jag blev inspirerad av
här receptet blir ett utmärkt formbröd. Formfranska, 24 skivor. Det. Jag brukar ibland göra halva. satsen i mindre form och sedan skära brödet på längden, så blir det även
Har inte provat så himla många recept på LCHFbröd men det här är det bästa hittills. Idag klev jag upp tidigare än vad som var nödvändigt för att baka frukostbröd
Ville ha ett formbröd att rosta denna gången. I helgen var det dags att baka bröd igen. Utgick från ett recept som finns på bloggen tidigare men förenklade det en del – och det blev supergott
Ljustformbröd. På bilden nedan serverar jag formbrödet med skivad kalkon som jag kryddat med bara salt och paprika, här ser du hur jag gör när jag rimmar kalkonbröst
2 formbröd. (100 g russin eller bär) 2 formbröd C. Ca 9 g kolhydrater/100 g med russinen. Min egen variant av det populära nötbröd som förekommer på så många ställen på Internet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.