Häll över grädde, sambal och tomatpuré, krydda med timjan, oregano och basilika. När du brynt den sista kycklingen, lägger du tillbaka all kycklingoch svamp i pannan
Servera som tillbehör till kött, kyckling eller grillat. Halvera dom, dressa med olivolja, lite hetta av sambal oelek, och så en halv burk marinerade vitlöksklyftor och lite av marinaden från burken
Krydda kycklingenmed salt, peppar och oregano. Ljummen bönsallad. Salta och peppra. Vispa ihop alla ingredienser till såsen och häll i formen medkycklingen
ett par rejäla stänk med tabasco (så mycket du tål och gillar). Irakiska köket har en hel del sådana rätter såsom marget (grytor) som ska koka med t ex lammkött några timmar
Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. 1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa medkycklingfiléerna. Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren
Skär kycklingen i bitar och stek på hög värme med grillkrydda tills kycklingen får en fin stekyta. Stek paprikan, chilin ochchampinjonerna tillsammans med pressad vitlök
Jag tycker det här med dressingar är lite svårt ibland, särskilt vinägretter. e kycklingben. Till min pastasallad igår kväll hittade jag emellertid på en "tunn" dressing utan någon vinäger eller olja, men som blev jättegod och smakade en hel del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.