Ljummen wok-sallad med marinerade sjögräsnudlar, kyckling och champinjoner
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning sjögräsnudlar på 300 g
  • 1/4 dl rapsolja
  • 1 msk sesamolja
  • 2 vitlöksklyftor - tunt flisade
  • 1 msk soja - glutenfri från Kikkoman
  • 1 msk limesaft
  • 1 msk färskpressad ingefärssaft - finriv på rivjärn och pressa ur saften
  • ½ tsk kokossocker - kan uteslutas om du helt avstår från socker
  • gärna några chiliflakes om du har
  • 400 g kycklingfilé
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 liten purjolök - ca 125 g 1 liten mild chilifrukt
  • rapsolja till wokning
  • salt och vitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.