1 salt
och svartpepparFinhacka lök och vitlök, dela ner tomaterna i grova bitar och placera mitt på ett bakplåtspapper, salta och peppra.Lägg fetaosten på toppen, avsluta med dillkronorna och vinet.Vik ihop till ett litet tätt paket och baka i ugnen på 175 grader i 15 minuter.Servera rykande varm!
så en varm tomatsallad till är allt som behövs för en lyckad kväll. Bryn smöret i en stekpanna och vänd runt lammracksen så de får en fin färg, kryda med mortlad timjan, havssalt & svartpeppar
Lägg på tallrikar och garnera medfetaostoch solroskärnor. Du kan även byta ut fetaostenmed getost. Börjar bli ganska lat på dethär med att blogga, men som tur har jag en som får mig att skriva, och det är mamma
Blanda riven fetaostoch coktailtomater med den ljumna pumparöran och lägg över på fatet. Lägg pumpabitar, timjan och paprikan skuren i bitar i en ugnsäker form
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.