Det är köttbullar, prinskorv och rökt skinka. Ljummensalladmed gröna linser, rödbetor och sparris. Till påskbordet i år hade jag med mig en vegansk sallad och veganska chokladbollar
Släng några pinjenötter i pannan och låt dem rosta i någon minut medan du attackerar din avokado. Om du liksom jag tycker att det kan få lov att vara lite tjusigt även på lunchen gröper du ur små kulor med en tesked eller ett litet kuljärn, annars duger förstås vanliga bitar
Lägg upp potatissalladen på ett fat och garnera med fläsk och örter. Gör potatissalladen under tiden. Krydda köttet rikligt runt om med kryddorna, salt och nymald svartpeppar
Örtkryddorna får hänga med när sallad blandas medrödbetor, morötter och chèvre. Lägg på sallad och grönsaker, toppa med chèvre och häll dressingen över
Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetor och chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
Den här sommaren har jag ju förmånen att arbeta med svensk rapsgris från Scan och jag kan inte tänka mig något bättre att göra av sidfläsket än att röka det
Blanda linserna med persilja, olja, citronsaft, salt och peppar. Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka. Lägg upp rödbetor och mangold, häll på linsdressingen och strö över fetaosttärningar och pumpakärnor
Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Hacka hasselnötterna och blanda med vinägern och oljan. Sallad av rökt makrill, ägg, salladslök, västerbottensost och hasselnötsvinägrettVårsmaker i en lättlagad och läcker sallad
1 kg färska rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.