Fördela rödbetor, äpple och avokado jämnt över det gröna. Salladen går utmärkt att äta som ensamrätt, men funkar också som tillbehör till exempelvis lamm eller kyckling
Sallad kan faktiskt passa ganska bra även när det är lite kallare om man gör den med lite ljumna ingredienser och använder ingredienser som är någorlunda i säsong
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Jag har också varierat mig genom att inte ta dijonsenap utan välja en olja med ingefärs- och citronsmak (från A L'Oliviers), det blev en helt annan sallad - nästan ännu godare
Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetoroch chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
rivet skal och saft av ½ lime. 1 kg färska rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Korven tillsattes igen och jag ställde sedan denna härlighet till sallad åt sidan medan jag tillredde de andra komponenterna som skulle ingå i denna helt vanliga måndags middag
En delikat och mättande salladmed färska nykokta rödbetor. Smula sedan sönder salladsosten mellan fingrarna och fördela över salladenoch toppa med den knaperstekta baconen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.