Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrot ochdill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Igår blev det en potatissalladmedselleri, äpple ochdill. Blanda med creme fraiche och gräddfil. Det enda positiva med att pendla är väl att man bli jävligt allmänbildad
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
En ny variant får jag förstås uppdatera medoch den här gången blir det en ljummenpotatissallad. Här hittar du lite tips på hur du kan göra en god potatissallad
5 kg delikatesspotatis 4 rödlökar med blast 3 färska vitlökar, med blast (eller 1 knippe ramslök) 2-3 l körsbärstomater 0,5 l dill, hackad 5 l små spenatblad peppar basilika
Och vill du skippa mjölken kan du blanda servera potatisen varm eller ljummen. För det tar vi hjälp av en lättare och somrig lunch med varmrökt lax ochpotatissallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.