Ingredienser Portioner. 4 1/2 purjolök (à ca 200 g) 1 röd chili 250 g körsbärstomater 300 g spaghetti 1 riven vitlöksklyfta 2 msk olivolja 2 dl vispgrädde 2 tsk finrivet citronskal ca 200 g skalade kräftstjärtar 1 1/2 dl finriven parmesanost salt svartpeppar Vid servering dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Skala räkorna. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
Rör ihop ingredienserna till senapssåsen och servera till laxen ochpotatissalladen. Potatissallad. Häll av och blanda med spenat, fetaost, gräslök, olja och peppar
En ny variant får jag förstås uppdatera medoch den här gången blir det en ljummenpotatissallad. Här hittar du lite tips på hur du kan göra en god potatissallad
Toppa sen medräkor, ägg, rödlök, pepparrot och dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Skala räkorna. Den här potatissalladen åt vi i helgen till grillat kött
Om du vill servera den ljummen så förbereder du allt du kan innan du kokar potatisen, så att det bara är att blanda ihop allt så fort potatisen kokat klart och har svalnat lite grand
Kommentarer
manuela-2
Superfräsch och god, ta mer räkor och lite mindre potatis. Skippa pepparroten på, räcker i såsen. Blir väldigt mycket sås så den kan du halvera.
manuela-2
Såsen behöver kryddas upp lite mer, även salladen saltas lite. 3 burkar handskalade räkor till dubbel sats blev lagom med räkor.
manuela-2
Skippa mjölken
Logga in eller Registrera för att kommentera.