Om du vill servera den ljummen så förbereder du allt du kan innan du kokar potatisen, så att det bara är att blanda ihop allt så fort potatisen kokat klart och har svalnat lite grand
Rör ihop ingredienserna till senapssåsen och servera till laxen ochpotatissalladen. Potatissallad. Häll av och blanda med spenat, fetaost, gräslök, olja och peppar
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
En ny variant får jag förstås uppdatera medoch den här gången blir det en ljummenpotatissallad. Här hittar du lite tips på hur du kan göra en god potatissallad
Fyll formen medsparrisbitar, blomkåls- och broccolibuketter samt bacon. Med en massa grönsaker, baconoch ost så har du en hel måltid med just den här frittatan
Toppa med hackat ägg, baconoch persilja. Blanda olja och vinäger, krydda med salt och peppar. Stek sparrisen hastigt i smör i en het panna och strö över flingsalt
Potatissallad är himla smidigt, och det är väldigt lätt att göra en egen. Den här varianten ni ska få recept på nu är en rustik variant med rostad potatis, creme fraiche, baconoch gräslök
250 g sparris, grön. 1 kg färskpotatis, kokt 2-3 färska gula lökar 250 g sparris, grön 2-3 msk smör 2 msk olivolja 2 dl parmesanost, finriven Spadet från kyckling, se under tips Flingsalt, efter smak Svartpeppar, nymald efter smak
Lägg laxen runt om och servera med en klick crème fraiche smaksatt med rivet citronskal. Blanda potatis, sparris, rädisor, olja, vinäger, salt och peppar
Låt den eventuellt kallna, beroende på om du vill servera salladen ljummen eller kall. Till det grillade åt vi en färskpotatissallad – det är i alla fall midsommar-aktigt
Receptet på den här potatissalladen hittade jag i ICA. s tidning Buffé 2008. Den var hur god som helst, så nu blir det ett stående middagsinslag varje sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.