Om du vill servera den ljummen så förbereder du allt du kan innan du kokar potatisen, så att det bara är att blanda ihop allt så fort potatisen kokat klart och har svalnat lite grand
Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötter och färsk basilika. En krämig potatissalladmed smaker från medelhavet bjöd jag av på dotterns studentfest
Rör ihop ingredienserna till senapssåsen och servera till laxen ochpotatissalladen. Potatissallad. Häll av och blanda med spenat, fetaost, gräslök, olja och peppar
Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
En ny variant får jag förstås uppdatera medoch den här gången blir det en ljummenpotatissallad. Här hittar du lite tips på hur du kan göra en god potatissallad
Till exempel en snabb men god ljummen sallad medpesto. Frästes en stund i olivolja (släng i lite tunt skivad vitlök om du inte ska fjäska för kostymer efter lunchen), och belönades för sin nya, lite gyllene färg medpesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.