I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
Lägg laxfiléerna påspenatbädden. Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt spenaten och låt den fräsa med, tills nästan all vätska koka in
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
Blasten är riktigt god, påminner lite om purjo. De fick en stund i ugnen och blev sedan basen i en ljummen sallad med bönor, tomater och blandad sallad
Pinjenötterna saknas på bilden. Blanda salladen (riv i små bitar) och haricôts vertsen, placera ut ägghalvorna med gulorna uppåt och tomaterna samt de ljumma muskelmagarna överst
Åt det hela veckan till lunch på jobbet utan att bli det minsta less, det är imponerande hehe. Kan tänka mig att det är gott med halloumi istället för bacon också om man vill undvika kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.