Smaksätt grönkålssalladenmed äppelvinäger, olivolja, salt och peppar. Jag har även hunnit med ett besök hos svärföräldrarna och så grattat far så klart
Ljummen päronvinägrett. Smaka av med salt och peppar. Sallad. Späda grönkålsblad. Ädelost. Rostade valnötter. Fördela grönkålsbladen på tallrikar, strö över rostade valnötter och riv över osten
Ljummen päronvinägrett. Smaka av med salt och peppar. Sallad. Späda grönkålsblad. Ädelost. Rostade valnötter. Fördela grönkålsbladen på tallrikar, strö över rostade valnötter och riv över osten
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Hacka persiljan och blanda med oljan och citronsaft av citronen. Blanda oljehacket med rödbetorna. Fräs linserna i en stekpanna med lite olivolja och den rivna vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.