Tillefterrätt gjorde jag en fruktsallad på bla ananas och mango, de var super söta och saftiga så passa på att köpa nu när det är säsong för dessa frukter
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Ljummen potatissallad med dill. till servering. till 4 portioner. till 4 portioner. Potatissallad är så gott, speciellt på sommaren när man kanske inte är sugen på varma saker
Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag. Lät mig inspireras av Jenny häromdagen och testade att laga en kesokaka, som är som en blandning av ostkaka och pannkaka
Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet. Den här efterrätten gjorde jag på julafton och den uppskattades av alla och blev en fin avslutning på ett fantastiskt gott julbort
Den här kokoskolasåsen är sagolikt god till alla slags fruktsallader, men också till glass, eller varför inte till amerikanska pannkakor om man riktigt vill lyxa till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.